Nieuw in Toverland: Magische Lenteavonden

Attractiepark Toverland logoNa de opening van de nieuwe attractie, Maximus’ Blitz Bahn, presenteert het Limburgse Attractiepark Toverland wederom iets nieuws. Op 8 en 9 mei vinden de Magische Lenteavonden plaats in Toverland. Het park is op deze dagen van 10.00 tot 23.00 uur geopend en er is een uitgebreid entertainment- en showprogramma samengesteld, speciaal voor de meivakantie. De Magische Lenteavonden worden dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Het idee voor de Magische Lenteavonden is ontstaan uit de behoefte om gasten elk jaargetijde een speciale beleving te bieden. In de zomer zijn er namelijk de Midzomeravonden, in de herfst de Halloween Nights en in de winter de Magische Winterweken en -avonden. Met deze Magische Lenteavonden heeft Toverland nu ook in de lente een gezellig evenement voor de hele familie. De combinatie tussen attracties, shows, live entertainment en lekker eten en drinken maakt deze avonden tot een groot succes.

Wat kun je verwachten op 8 en 9 mei? In de nieuwe Biergarten barst het feest om 19.00 uur los met de Tirolerband ‘Die Schluchtenkracher’, een enthousiaste driemansformatie uit Duitsland die de Biergarten in een mum van tijd op zijn kop zal zetten. Maar liefst 45 minuten lang brengen zij Duitse Schlagers en Volksmuziek ten gehore. Bij het Labyrinth vind je de Cock-Tales. Dit zijn humoristische kippen met muzikaal talent. Zij zullen je verrassen met muziek en de nodige grappen en grollen.

In het Troy-gebied brengt Bubblica, het zeepbellen theater, je fantasie op hol met hun creaties. Ook Katara Fountain of Magic komt tijdens de Magische Lenteavonden tot leven. 136 fonteinen dansen op de muziek- en lichteffecten tijdens de zonsondergang. Aan het einde van de avond, als slotact, is er een spectaculaire show van de Zandtovenaar. Ervaar tijdens deze show de magische werking van bewegend zand in licht en duisternis. Het complete programma is te vinden op www.toverland.nl/meivakantie.

Zandtovenaar